Nyhetsbild

Då återvänder logistikmässan World of Material Handling

I sommar är det äntligen dags för World of Material Handling i tyska Mannheim igen. Från den 20 juni till den första juli kommer aktörer inom logistkbranschen att samlas för inspiration och samtal i en eventhall på 17 000 kvadratmeter. Här finns även möjlighet till test av nya produkter.


Efter ett uppehåll på grund av pandemin, bjuder Linde Material Handling återigen in besökare till sin intralogistikmässa World of Material Handling (WoMH) i Mannheim. Mellan den 20 juni och den 1 juli 2022 kommer Linde att presentera sitt breda utbud av lösningar för en effektiv och hållbar materialhantering, för kunder och andra intresserade parter från Europa och hela världen.


I enlighet med devisen "YOUR WAY IS OUR WAY" gör Linde ett tydligt uttalande: Hela dess utbud av intralogistiklösningar är helt och hållet anpassat till kundernas behov och krav. Linde finns vid deras sida och hanterar utmaningar tillsammans med dem.


Innovationer


The World of Material Handling 2022 är en plats att träffas för att utbyta erfarenheter om branschtrender, uppleva de senaste innovationerna och upptäcka lösningar som verkligen fungerar – för att bemästra intralogistiken.


Att som logistikansvarig idag hitta rätt bland truckmodeller, mjukvarusystem, säkerhetslösningar och andra olika typer av lösningar kan vara svårt. WoMH är därför en perfekt möjlighet att bekanta sig med Lindes hela portfölj av lösningar för materialhantering.


  Logistik, översikt  


I en stor eventhall på 17 000 kvadratmeter, med ytor även för provkörning, finns produktexperter, säljare och logistikplanerare tillgängliga för personliga diskussioner. Även En hel del partners finns på plats, bland dessa finns till exempel automationsspecialisten Dematic, säkerhetsspecialisten A-Safe, trucktillverkarna Kaup, Bolzoni, Meyer, Durwen med flera.


Passa på att möta experter från Linde Material Handling och dess partners och diskutera dagens gemensamma utmaningar.
Mikael Barani

2022-03-24 09:11