Nyhetsbild

Lättare att göra städade affärer med ny matchingstjänst

För att underlätta tydligheten mellan säljare och köpare av städtjänster lanserar nu Städbranschen Sverige onlineplattformen MadePerfect. Här kan städföretagen matchas mot kunder genom ett smidigt system. Beta-versionen lanseras inom kort.


– Vi vill erbjuda alla professionella medlemmar och andra av oss godkända verksamheter som vill vara med på vår resa mot ett Rent och Hållbart Sverige, att testa ett helt nytt verktyg för matchning mellan köpare och säljare av tjänster, säger Matthias Lindholm, ordförande i Städbranschen Sverige. 


I ett samarbetsprojekt med MadePerfect finns nu möjlighet att testa en Beta-version under 10 veckor. Det som krävs är att man ansöker via ett särskilt formulär, och vill vara med och lämna feedback på lösningen under tiden. Vill man efter testperioden fortsätta kommer det självklart vara möjligt enligt en särskild modell.


  Städning, lövblås  


Beta-versionen släpps den 1 mars


– MadePerfect är en ny matchningstjänst för företag. Deras plattform gör det möjligt att nå en mängd stora köpare av städtjänster bara genom att synas på plattformen. MadePerfect har ett samarbete med Silf (Sveriges Inköps- och Logistikförbund), med 2500 företag som medlemmar. 67% av deras medlemmar har sagt att de vill köpa städtjänster genom den plattform som MadePerfect har, berättar Matthias.


Städbranschen Sverige har sedan en tid tecknat avtal med MadePerfect, vilket innebär att vi kan nå alla Silf:s medlemmar. Städföretag kommer att vara den första bransch som lanseras på plattformen. Städbranschen Sveriges medlemmar kommer att få vara med helt utan kostnad de första tio veckorna i syfte att utvärdera tjänsten och få i gång plattformen.


Not: Städbranschen Sverige förbehåller sig rätten att neka medlemskap till plattformen.
Mikael Barani

2022-02-25 09:18