Nyhetsbild

Hem & Villamässan är tillbaka

Under de senaste åren har Hem & Villamässan legat i träda men nu återvänder den med en omfattande konceptutveckling. Den 25-27 november arrangeras den uppdaterade upplagan på Stockholmsmässan. 


– Vi är otroligt glada för den relansering av Hem & Villamässan som vi nu kan presentera. Pandemin har inneburit många utmaningar men också många möjligheter. Vi har nyttjat tiden väl och låtit Hem & Villamässan genomgå en omfattande konceptutveckling. Gensvaret från utställare har varit mycket positivt och det syns redan på vårt bokningsläge, säger Anna Fjällström, operativ projektledare Hem & Villamässan.


Mässan kommer att ha tre fokusområden:  • Bygga Nytt

  • Renovera

  • Smarta hemmet


Mässan vänder sig till personer med ett hem i förändring – bygga nytt, renovering och hemmafix. Gratis rådgivning kommer finnas på plats för besökarna när det gäller till exempel bygga nytt, tillbyggnad, komplementbyggnad, energifrågor, el, VVS och badrum.


  Huskonstruktion  


Mässan bjuder på ett gediget scenprogram som förser besökare med kunskap som behövs för att starta ett projekt oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, en tillbyggnad eller en separat byggnad på tomten, som tex ett Attefallshus eller ett poolhus. Scenprogrammet bjuder även på kunskap för den som står i tankarna att uppgradera till ett smartare eller energismartare hem.


Hem & Villamässan arrangeras på Stockholmsmässan 25–27 november. Mässan samlar fler företag och experter under samma tak än någon annan aktör, vilket ger besökarna en bred variation av alternativ, kunskap och inspiration.
Mikael Barani

2022-02-15 10:46