Nyhetsbild

Tävling för kreativa grävmaskinister

Är du duktig grävmaskinsförare som gillar att komma med kreativa lösningar? Använder du dessutom en tiltrotator från Rototilt bjuder företaget in till tävlingen Excavator Hero.


Genom den återkommande kampanjen Excavator Hero vill tiltrotatorleverantören Rototilt hylla arbetet maskinförare gör i sin vardag. Förra året bjöd de in 12 kunder att tävla med en kreativ video, där de visar upp sitt arbete med tiltrotatorn. Tävlingen blev en succé, med över 20 000 röster och uppmaningar från fans att fortsätta tävlingen 2022.
– Vi blev överväldigade av engagemanget 2021. Alla verkade verkligen tycka om konceptet och vi har fått många frågor om vad vi ska göra härnäst. Vi kommer fortsätta med samma tävlingskoncept, men vi vill ge fler chansen att delta, berättar Jack Sklenar, koordinator för sociala medier på Rototilt.


Eoin O´Connor, vinnare av Excavator Hero 2021Förra årets Excavator Hero-vinnare Eoin O'Connor.


Fint förstapris


Under maj månad kan alla som använder en tiltrotator från Rototilt skicka in sin egen kreativa video. De tre finalisterna i Excavator Hero 2022 kommer få en inbjudan till Rototilts högkvarter i Vindeln, Sverige i september. Därtill får vinnaren 10 000 euro att spendera på en valfri Rototiltprodukt. Vinnaren av Excavator Hero 2021, Eoin O’Connor, kommer följa med Rototilt till Bauma senare till hösten som en del av förra årets pris.
– Det var en fantastisk möjlighet att få visa upp skickligheten för att köra den här maskinen och visa lite av det arbetet vi gör. Det var en stor ära att vinna tävlingen, berättar Eoin.

    Mikael Barani

    2022-05-02 12:47